Område

Hotell Atlantide Venedig Område

Stadsdelen Cannaregio i Venedig är känd som en av de mest eftertraktade delarna av staden på grund av sin vackra arkitektur och livliga atmosfär. Den är också perfekt placerad, beläget mellan stadens största Santa Lucia järnvägsstation och den flytande stadskärnan. Vare sig det är buss eller taxistation vidPiazzale Roma, tåg vid Santa Lucia eller Gondoler vatten taxi iGrand Kanalen, de är alla några ögonblick från hotellet.

Alla Venedigs vackraste sevärdheter och platser av kulturell betydelse ligger inom gångavstånd från Hotell Atlantide, inklusive den fantastiska Rialtobron i öst, St Marks torg och Palazzo Ducale i sydost och, för all kollektivtrafik, parkering och flygplats transport , Piazzale Roma i sydväst.

Varför inte ta en båttaxi och resa med stil! Oavsett till vilken anledning du är i Venedig, är Hotell Atlantide perfekt beläget för att du ska se allt det bästa staden har att erbjuda.

Fantastiskt Läge

Hotell Atlantide är beläget tätt i en pittoresk sidogata i det fantastiska området som kallas Lista di Spagna - en idealisk plats för dig som vill basera dina äventyr i och runt den magnifika staden Venedig.

Lista di Spagna kallas "Porten till Venedig" är en av de mest identifierbara och attraktiva delarna av staden, som löper österut från huvud järnvägsstationen, Santa Lucia.

Boknings

Besök våra Boknings sida för att göra en bokning idag och njut av de bästa priser som denna webbplatsen har att erbjuda.

Statisk Karta

uparrow