Varför Boka Med Oss

Bästa pris garanterat

Privat badrums dusch

Privat trädgård

Direkt telefon

Välkommen till
Hotell Atlantide, Venedig

Hotell Atlantide är ett fantastisk 2-stjärnigt hotell i Elma Hotell Gruppen som ligger i distriktet Cannaregio i Venedig, gångavstånd från Santa Lucia järnvägs Station och Grand kanalen. Om du letar efter ett billigt hotellrum nära Piazzale Roma i Venedig så är vårt hotell det bästa valet för dig.

Flerspråkiga personalen

Vår flerspråkiga personal är välutbildade och erfarna samt erbjuder en personlig touch på vår anläggning med en professionell service. Efter det perfekta läget med ekonomiska priser, ger detta fantastiska hotell på gränsen till Grand Kanal och den fantastiska staden Venedig, gästerna en resa som du aldrig kommer glömma.

En minuts promenad till höger längs Lista di Spagna, tar dig till din första gondolier eller vatten taxi, liksom till järnvägsstationen för resor längre bort. Piazzale Roma ligger bara en tio minuters promenad till söder eller en kort tur med sjötransporter, härifrån kan du hitta kollektivtrafiken för varje del av det magiska nätverk av kanaler. Tturistkartor finns tillgängliga i hotellets reception. De berömda sevärdheterna i Venedig ligger alla inom gångavstånd: den spektakulära RialtobronPiazza San Marco – punkten för många av Venedigs berömda festivaler och särskilda evenemang. Även den berömda Venetianska Casino (inträde ingår i din bokning med hotell Atlantide ) för att bara nämna ett fåtal.

Vårt läge

Idealiskt beläget bara en kort bit till fots från järnvägsstationen Santa Lucia (endast 100m), Hotell Atlantide i Venedig befinner sig utanför den fantastiska Lista di Spagna, i det eftertraktade området Cannaregio.

Denna attraktiva stadsdel i venedig är känd som "Porten till Venedig" den livliga passagen från omvärlden till magiska nätverk av kanaler i stadens centrum.

Ett stenkast från den förtjusande Ponte degli Scalzi - den vackra första bron som tar oss över Grand Kanalen i hjärtat av staden. Hotell Atlantide erbjuder ett perfekt läge till ett bra pris.

För dem som vill uppleva Venedig och en resa för livet, men till ett överkomligt pris som inte snålar på kvaliteten, boka idag på Hotell Atlantide eller för den delen på något av våra Elma Hotels.

Rum och Tjänster

Hotell Atlantide kan lätt rymma en grupp med 14 rum med singel eller dubbel rum. Hotellet har nyligen total renoverats och stilfullt inrett och möblerade.

(Se vårt Fotogalleri sida för en mer visuell representation.) Trots den vackra inredningen kan våra gäster njuta av:

  • Privat badrums dusch, hårtork och badrumskit

  • Badrumsnödlarm för våra äldre gäster

  • Bredband och fläkt

  • Färg TV

  • Telefon

  • Kassaskåp

  • Italiensk frukost

  • Hotellets privata trädgård för att koppla av och varva ner

2 Stjärnigt Boende

Hotell Atlantide i Venedig erbjuder gästerna ett elegant 2 stjärnigt boende med den bästa kvaliteten och valuta för pengarna i en av de mest förtrollande städerna i världen. Denna fantastiska stad är ett levande centrum för aktivitet och antik skönhet med ett antal stora internationella evenemang och festivaler varje år. För familjer eller par med en budget, erbjuder Hotel Atlantide en finare service, komfort och en välkomnande atmosfär. Elma Hotell erbjuder gästerna en hög kvalitet som man skulle förvänta sig hos stora exklusiva hotell. Du kan därför vara säker på att hos Elma Hotell kommer ditt välbefinnande och komfort vara högsta prioritet.

uparrow