Ligging

Hotel Atlantide's Ligging in Venetië

De Venetiaanse wijk Cannaregio staat bekend als een van de meest populaire en authentieke delen van de stad vanwege de prachtige architectuur en de levendige sfeer. Deze wijk is ideaal gelegen, gezien de nabijheid van zowel het centrale station Santa Lucia als het bruisende en “drijvende” stadscentrum. Zowel het bus- en taxistation van Piazzale Roma, het treinstation Santa Lucia en de Gondelier water taxi’s op het Canal Grande, liggen allen op een steenworp afstand van het hotel.

Alle mooiste en belangrijkste Venetiaanse bezienswaardigheden liggen op loopafstand van Hotel Atlantide, zoals de prachtigePonte di Rialto, het San Marcoplein en het Palazzo Ducale. Openbaar vervoer, parkeerplaatsen en vervoer van en naar het vliegveld vindt u op het Piazzale Roma, ten zuidwesten van het hotel.

Springt u eens op een water taxi en geniet van de tocht!! Waarom u ook in Venetië bent, de ligging van Hotel Atlantide is werkelijk perfect als startplaats om alle bezienswaardigheden te bezoeken en is aan het eind van de dag weer makkelijk bereikbaar om er lekker te ontspannen.

Fantastic Location

Hotel Atlantide ligt in een schilderachtige zijstraat van de fantastische locatie die Lista di Spagna genoemd wordt - een ideale vertrekbasis voor al uw ontdekkingstochten in & rondom Venetië.

Ook wel bekend als de 'Toegangspoort naar Venetië’, Lista di Spagna is een van van de meest karakteristieke en mooiste buurten van de stad en bevindt zich ten oosten van het centrale station Santa Lucia.

Reserveringen

Kijk eens naar onze Reserveringen om vandaag nog een kamer te reserveren en te kunnen profiteren van de scherpe prijzen die u op onze Officiële Website kunt vinden.

Vaste Kaart

uparrow