Placering

Hotel Atlantide’s Placering i Venedig

Distriktet i Venedig der kaldes Cannaregio er berømt som en af de mest eftertragtede dele af byen på grund af sin smukke arkitektur og livlige atmosfære. Det er også ideelt placeret, som det ligger imellem byens vigtigste banegård Santa Lucia og dynamikken i den flydende by’s centrum. Hvad end det er bus og taxi stationen på Piazzale Roma, tog stationen Santa Lucia ellerGondolier og vand taxi stationen ved Grand Canal, er de alle nogle få øjeblikke fra hotellet.

Alle Venedigs smukkeste seværdigheder og steder af kulturel betydning er inden for gåafstand fra Hotel Atlantide, herunder den fabelagtige Rialto-bro mod øst, St. Marks Square og Palazzo Ducale mod syd øst og for al offentlig transport, parkering og lufthavns transport, Piazzale Roma mod syd vest.

Hvorfor ikke tage en vand taxi og rejse med stil!! Uanset hvad du vil have ud af din rejse til Venedig, er Hotel Atlantide perfekt placeret til at sikre, at du kan se alt det bedste af, hvad der er at se, og alligevel kan vende tilbage til et komfortabelt hjem med største lethed.

Fantastisk Beliggenhed

Hotel Atlantide ligge i en smuk sidegade til den fantastiske beliggenhed som er kendt som Lista di Spagna - et ideelt sted, hvorfra man kan basere sine eventyr i og omkring den storslåede by Venedig. Døbt 'porten til Venedig', er Lista di Spagna, en af de mest identificerbare og attraktive dele af byen, der løber øst fra hovedbanegården, Santa Lucia.

Reservationer

Besøg vores Reservationer side for at foretage en booking i dag, og nyd de bedste priser, den officielle side har at tilbyde.

Statisk Kort

uparrow